Введіть сумму:


Подайте заявку прямо зараз та отримайте гроші за 4 хв.до кінця акції залишилося:1день
Отримали кредит, ставте лайк!

Заказ кредитки за 5 мин

Наш опрос

Оцените карту АЛЬФА БАНК GOLD
Всего ответов: 773

10:19
Купить кофемашину в кредит ОНЛАЙН.
Професійна кавова машина - обов'язковий атрибут бару , кафе чи ресторану . Від правильного вибору цього пристрою залежать як доходи підприємця , так і його витрати на сировину , електроенергію , воду і сервісне обслуговування.

вивчаємо можливості

"Професійні кавомашини прийнято розділяти на дві основні категорії : ручні і автоматичні, - розповідає підприємець Сергій Дорохов , директор ТОВ" Кавова Мапа " . - Ручні моделі працюють на молотом кави , вимагають наявності кавомолки , ряду аксесуарів і кваліфікованого персоналу . Хороша ручна кавоварка без бариста (від італ. barista - фахівець з приготування кави. - Ред.) - купа металу . У автоматичні кавомашини вбудована кавомолка , яка і здійснює процес помелу , дозування , пресування і протоки. Це оптимальний варіант , якщо немає кваліфікованого бариста , а хочеться готувати хороший кава " .

Ключова характеристика автоматичних кавових машин - продуктивність. У популярних Saeco Royal Professional і Schaerer Siena 2 цей показник приблизно дорівнює 100-150 порціям на годину. При цьому помел кави , пресування кавовій таблетки і видалення відходів виконуються автоматично , а необнуляемий лічильник вироблених напоїв виключає махінації персоналу .

" Ручні кавові машини розрізняються за кількістю постів (робочих місць для одночасного приготування кількох напоїв). Найпоширеніші - двухгруппние , - пояснює пан Дорохов . - В одній групі міститься холдер з одинарним ситом і лійкою , у другій - з подвійним . Просунуті моделі мають роздільні бойлери для груп , і температуру можна налаштувати індивідуально. Тоді одна група буде пристосована під рістретто (самий концентрований , міцну каву ) , а інша - під лунго (звичайний еспресо , розведений гарячою водою до обсягу 75-95 мл). Будь техніка може підключатися до системи водопостачання або бути автономною ( мати вбудовану ємність для води). Як правило , тиск у кавових машинах створюється спеціальною помпою . Але бувають екзотичні леверние моделі , де тиск створює бариста натисканням на важіль ( Левер ) . леверние кавомашини з підігрівом бойлера газовими пальниками встановлюють зазвичай у пересувних автомобільних кав'ярнях .

Існують також окремі різновиди кавоварок - чалдові і капсульні , які готують еспресо зі спеціальних кавових капсул і чалд (індивідуальні порції , монодозі пресованого меленого кава). Такі моделі підійдуть для закладів , де необхідний суворий облік сировини, що поставляється для кави . При певних обсягах закупівлі чалд або капсул постачальники, як правило, надають кавоварку безкоштовно . Однак потрібно бути готовим до того , що собівартість капсульної кави вище , ніж звичайного ( в зернах або меленої ) .

Переважна більшість ручних , постових кавоварок імпортується з Італії. Пальму першості у виробництві кавових машин -автоматів впевнено тримає Швейцарія (визнані бренди- лідери - Schaerer і Egro ) . Компактні автоматичні кавомашини заливного типу - без підключення до водопроводу, - розраховані на невелику завантаження , виробляють практично всі бренди (найбільш продавані агрегати - марки Saeco Royal Professional ) .

У своєму форматі

Для оптимального вибору кавомашини потрібно чітко розуміти , в якому закладі вона буде використовуватися і якими будуть середнє завантаження і асортимент кавових напоїв. Наприклад , для невеликих закладів швидкого харчування з високою відвідуваністю (більше 150 чашок в час ) підійдуть компактні автоматичні моделі Schaerer Coffee Factory або Egro 70 Series. "Якщо потік клієнтів великий , краще встановити трехгруппную кавоварку , - радить Сергій Дорохов . - Випускаються і четирехгруппние , а також модульні конструкції. Іноді вибудовують з таких модулів робоче місце на 18 груп . Але це велика екзотика" .

При середньому навантаженні ( 100-300 чашок на день ) можуть використовуватися одногруппная і двугруппние кавомашини ручного типу . При обмеженому бюджеті можна вибрати моделі марок La Cimbali , Gaggia , Rancilio .

Чалдові і капсульні кавоварки більше підійдуть для недорогого кафе , закусочної або ресторанчика , де кава просто повинен бути в наявності , але особливих вишукувань ніхто не вимагає. У рамках партнерських програм (такі є у Blaser Cafe , Caffitaly , Lavazza , Illy ) виробники та постачальники кави часто надають чалдові апарати у користування.

Ціна питання

Апарати початкового рівня можна придбати за EUR1000 -2000 , при цьому якість напоїв буде цілком конкурентоспроможним. Подібними автоматичними машинами з вбудованим капучинатором зазвичай оснащуються готелі , офіси , недорогі закусочні і бари. Така техніка проста в обслуговуванні , швидко окупається .

У середній ціновій категорії добре себе зарекомендувала техніка торгових марок La San Marco , Faema , La Cimbali , Gaggia , Rancilio . Вартість в цьому сегменті коливається в межах EUR3000 - 4000. На ціну кавомашини безпосередньо впливає наявність додаткових функцій і фірмових технологій : системи термостабілізації , програмовані кнопки для точного дозування протоки , лічильники порцій і пр. Кращі моделі брендів Dalla Corte , La Marzocco , Nuova Simonelli , Elektra обійдуться в EUR10 -20 тис. Ці кавомашини вважаються серед професіоналів еталонними і потребують кавомолках Mahlkonig ( Німеччина ) або Ditting ( Швейцарія ) за EUR2000 -3000 , а також у бариста , зарплата якого становить не менше EUR1000 . Інформаційні екрани , bluetooth - інтерфейси , зв'язок з сервісом по GSM перетворюють ці кавові агрегати в справжні комп'ютерні центри. Але така розкіш виправдана лише для VIP -закладів .
Просмотров: 1014 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar